Milliyet gazetesi bir yenlik ile yine karşımızda sizden size diye bir uyygulama başlatmışlar Hürriyet'in bumerang'ı gibi yani yazar cafe gibi içerik ekleyebiliyorsunuz linkleriniz orada gözüküyor index açısından iyi bir durum olabilir.

Sanırım ben bir yerde hata yaptım benim web sayfamı onaylamamışlar oradaki kodu koymadan kayıt yaptım onlarda kod eksik diye onaylanmadı dio sonra yerleştridm kodu güncelle dedim ama bakdım Milliyet sizden size yine onaylamamış , mail atsam düzeltirler sanırım .
Güncel Haberler
Google adsense reklam gelirleri oldukça düşmüştü son zamanlarda bakıyorum metin reklamlar tık başına 0.03 , 0.04 hatta 0,05 vermeye başladı bağlantı reklamlarıda 0,02 gibi daha öncede 0,04 0,05 civarı idi yine bir çıkış söz konusu sanırım. " 28 ekim 2009 "

Dolar'da düştü tabi oda iyi olmadı bizim için birde ben daha önce uzun uzun yazmıştım bu konu üzerine artık eskisi kadar reklamlar tıklanmıo çöplük oldu ortalık bundan dolayı artık ziyaretcilerin algılama kat sayısı arttı vsvsvs bunu uzunca anlatmışdım diğer yazımda.

Herkese iyi kazançlar dilerim.


Güncel Haberler
Evet yine kazandık 9 yıllık seri 10.yılında hiç bozulmadan ter temiz devam etti pazar gübü oynanan maçta Fenerbahçe yine Galatsaray'ı yendi skor 3 - 1 ' di .

Golleri Alex x 2 ve Guiza attı Galatasaray'ın tek golünü ise sol bek Hakan BALTA kaydetti maç çok keyifli değildi olaylar filan çıktı ama sonunda gülen FENERBAHÇE oldu .

Maç sonrası stadda hep mor menekşe parçası çaldı durdu Galatsaray'ın mor renkli formasını ti'ye almak için bol bol çaldı bu parça.

Şimdi Turkcell süper lig'de Fenerabhçe 5 puan fark ile Galatsaray'ın önünde lider konumda ve umarım sezon sonuda lider bitirip şampiyonluğa ulaşacağız ve şampiyonlar ligine gideceğiz önümüzdeki sezon.

Ayrıca bu sene uefa kupasında Fenerbahçe'nin iyi işler çıkaracağına inanıyorum ben.


Güncel Haberler

Bazen düşünüyorum işte blog olayını yazıyoruz ediyoruz dünyada yazıyolar filan bakıosun şöle bir karşılaştırma yapıosun bizde herşeyde olduğu gibi henüz blogculara bloglara bakış açısı gelişmedi yani değerlerinin farkında değiller yurt dışında bir blog sahibi çok güzel büyük firmalardan reklamlar alıyor ama ülkemizde henüz az sayıda bu ve reklam gelirleri düşük...

Bende web sayfama firmalardan reklamlar alıyorum gerçekten düşük ücretler ile yani bakıosn verdiğim emeğe kaliteli işler yapmaya çalışıosun ama neyse zamanla her şey düzelir diye umuyoruz tabi ben şimdi blogların ekonomik yönünü tartışıyorum yoksa keyif ile yazılan bloglara bişey demiyorum ; ama birde blogger alt yapısında blog yazıp ; gerçekten bir sektör üzerine çok güzel bloglar var ve bunlar reklam para kazanmayı hak ediyor zaten ; bunu anlamı nedir ki ?

Doğru kitleyi toplarsın sonra bu kitleye hitap eden satıcıdan reklam talep edersin sistem hep budur .
Güncel Haberler

Az önce yani 15 dk önce bloğumu açmaya açlıştım ama açılmıyordu garip bir hata veriyordu şimdi o hatada aklımda değil işte blogger hata kodlarından biri meğerse bir baktım bir çok kişi bu sorunu yaşıyormuş yani blogger'a giriş yapamıyormuş ama düzeldi şimdi genel bir sorundu sanırım öyle kapanma filan değil.


Blogger'ın teknik çalışmaları var sanırım onlar ile uğraşırlarken bizde burada blogger neden açılmıyor yahu diyoruz .

Herkese iyi bloglamalar .
Güncel Haberler

Fenerbahçe dün Steaua Bükreş takımı ile karşılaştı bu uefa'dali bir grup maçı idi dün akşam yani perçembe günü oynanan maçta 1 - 0 galip gelmeyi başardık ; sanırım golüde bizim kazım kazım atmış ben sadece ilk yarısını izleyebildim şimdi 6 puan ile grup lideriyiz .


Umarım başarılarımızın devamı gelir ve UEFA kupasını müzemize götürürüz .

Fenerbahçe Alex , Semih , Guiza ve David 'de sakat durumda UEFA maçında oynamadımlar bakalım haftasonu yani pazar günü Fenerbahçe - Galatasaray maçı var orda en azından Alex oynar umarım . Güncel Haberler
Daha önceki yazılarımda'da sölediğim üzere 2 yıldır blog yazıyorum her bloğun bir yazı dili vardır benim bloglarımın yazı dili Türkçe ; Türkçe bir blog yazıyorsanız ve Google Adsense üzerinden reklam geliri elde etmek istiyorsanız işiniz oldukça zor yani birazda beklenti ile ilgili ve tabi ki verilen emek ile .



Türkçe bir blogdan elde edilen Adsense gelirinin İngilizce yazı dili iel yazışmış bir blog ile karşılaştırması nerede ise imkansız gibi.


İngilizce bir blog yazıyorsanız her zaman şanslısınız çünkü Google Adwords ' e reklam veren şirketler , firmalar yada şahıslar diyelim her zaman bizim ülkemizdeki firmalara göre bu işe daha fazla yatırıyorlar bir açıdanda yatırmak sorundalar çünkü rekabet var böylece İngilizce bir blog'da çıkan metin veya resim farketmiyor Google Adsense reklamları her zaman daha fazla gelir elde ettiriyor size.


İngilizce blog içerisinde çıkan bir reklamdan 0,10 cent 1 dolar yada bu şekilde yüksek rakamları tık başına elde edebiliyorsunuz tabi bu Türkçe ile yazılan bloglar için hayal gibi ; bundan dolayı bu başlığı açtım yani "İngilizce Blog" .


Blogcuların gelir kaynakları ?
Blogcunun reklam gelirleri ?
Blogger'lar ve gelir kaynakları ?
Google Adsense ve Blogger ?
Türkçe vs İngilizce Blog ?
İngilizce yazı dili ile yazılmış bloglarda Adsense gelir farkları ?



Bence İngilizce'niz iyi ise hemen bir İngilizce blog açıp bu işe sarılmalısınız sabırlı olrusanız ve doğru adımları atarsanız Blog'unuzdan çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Güncel Haberler
Ben 2 yıl önce lbog yazmaya bir Google servisi olan blogger ile başladım ilk bloğum my10cere.com'du ; ilk bloğum diye söylemiyorum oldukça başarı sağlamıştım ve adsense üzerinden çok güzel gelir elde etmiştim ozaman tabi adsense gelirleri bu kadar düşmemişti.Daha sonrada my10cere.com kapandı şimdi başka bloglarımda yine blogger kullanmaktayım.




Neyse uzun lafı kısaltalım biraz ; aradan 2 sene geçti ben hala blogger kullanıyorum ve şimdi sıkıntı çekiyorum yada şunu söyleyelim daha özellikli bir alt yapıya geçme gerekliliği ziyaretci sayısının artması ile kendiliğinden doğuyor .



Şimdi sorun şu ; Blogger'dan Wordpress'e geçerken ne gibi sorunlar ile karşılaşabilirim ?


Bu konu üzerinde en çok üzerine kafa yorduğum durum linklerin silinmesi yani silinmesi değilde Wordpress'e geçerken linkler değişiyor ve Google sonuçlarında artık çıkmaz oluyor bunun süresi nedir bilmiyorum .


Yada ben bu konuyu yanlış biliyorum bir yerde teknik bir hata yaptım o yüzden bu sorun oluştu şimdi bu işi bilen arkadaşlardan , yorumları ile bu konuya katkıda bulunmalarını istiyorum .


Blogger'dan Wordpress'e geçmek ! Geç Geçebilirsen ;
Güncel Haberler
Bugün 19 Ekim Pazar 2009 senesinin Sonbahar aylarından birisi Ekim.İstanbul'da hava serin hatta soğuk diyebiliriz montsuz çıkılmaz dışarı yağmurda yağmıyor değil .

Maçı internet üzerinden bedava izlemek için yeni yeni siteler çıkmış ama donuyo onlar bence yani benim görüşüm ; Fenerbahçe öyle izlenmez yani verin 5 lira filan neyse gidin izleyin keyifle maçınızı bende 16:00 da maçtayım , hadi hayırlısı diyelim .



Saat : 16 :00 ' da Gaziantepspor - Fenerbahçe maçı var bakalım neler olacak !

Gaziantep şehri sıcak tabi bu mevside Selçuk bu sezon hiç sıcak havada maça çıkmadık demiş ne gibi bir negatif olacaksa her türlü futbolumuzu oynayıp bu engeldie aşıp 9'da 9 yapmamız lazım , umarım istediğimiz gibi geçer Gaziantepspor maçı .

Fenerbahce.com'dan baktığım kadarı ile iki takımın muhtamel 11'leri şı şekilde olacakmış.

MUHTEMEL 11'LER

GAZİANTEPSPOR

Mahmut
J.Cesar
Deumi
Erkan
Olcan
Hakan
Jorginho
Murat Ceylan
İvan
Beto
Cesar Souza

FENERBAHÇE

Volkan
Gökhan
Önder
Bilica
Roberto Carlos
Mehmet Topuz
Cristian
Emre
Vederson
Kazım
Semih


Güncel Haberler
rss:xml | mantalite | amaç | arşiv | google Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

İletişim : my10cere@gmail.com

moda elbise modelleri
 
,