Moda severler Moda 'nedir desek çok genel bir soru olur değilmi ?

Moda mesela ney için moda ama ; yani insanların giyinme ihtiyaçlarından doğan Moda işte ; edvamlı kendini yenileyen bir iş diyebiliriz sanırım .

Yani mesela ; bişey alınıcak ama onun bir modası var moda :) birde bu modanın içine markaları koyuyuoruz sektör kendini tamamlıyor sonra modacılar , moda , en yeni moda en son eski moda moda moda moda :) diye gidiyor.


Moda dünyası filanda var tabi ; yani buda tüm markaların diyelim içidne olduğu bir dünya oluyor .
Güncel Haberler
Be-o yani orjinal blog :) ehehe. ne garip değilmi. Bu bloğu geçen ilkbaharda açmıştım , böle orjinal yazıların yani alıntıların olmadığı bir blog yazmak istiyordom ilk başalarda gayet iyi gidiyordu filan , sonra ara verdim . Şimdi ara sıra bakıp yazılar yazıyorum . . . Güncel Haberler
Sevilen giyim markalarından bir tanesi Zara ; gerçekten koleksiyonlarında çok güzel ürünler bulmak mümün , hem bayanlar hemde erkekle için çok şık ceketler , elbiseleri , ayakkabılar , aksesuarlar yani kısaca bir çk ürün bulmak mümkün ...

Zara giyim
sektöründe iyi bir yere sahip diyebiliriz özlelik ile ülkemizde seviliyor bir İspanyol markasıdır asıl olarak.

Biraz fiyatları yüksek ama olsun o kadarda kaliteli güzel ürünleri var ; moda ve trend'i yakından takip edip o şekilde koleksiyonlar ortaya çıkarıyorlar.
Güncel Haberler
rss:xml | mantalite | amaç | arşiv | google Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

İletişim : my10cere@gmail.com

moda elbise modelleri
 
,