Fenerbahçe Young Boys takımı ile yapacağını rövani maçı için ; Can Bartu Tesisleri'nde bugün akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla Young Boys maçının hazırlıklarını sürdürdürdü.

Fenerbahçe Young Boys kadrosunu sanırım henüz açıklanmadı . Ama Aykut kocaman'ın şu kadro ile çıkması bekleniyor .

Fenerbahçe takımı Beklenen kadrosu ;

Volkan, Bekir, Bilica, Önder, Santos, Kazım, Christian, Emre Stoch, Alex ve Gökhan Ünal. Güncel Haberler
Fenerbahçe Boys Maçı hangi kanalda yayınlanacak belli oldu , bir önceki maçı Ntv'den izlemiştik ama bu sefer D smart Futbol Smart Canlı Naklen yayınlayacak maçı.

Fenebarçha Şampiyonlar ligi 3. ön eleme maçında deplasmanda 2-2 beabere kaldığı İsviçre'nin Young Boys Takımını kendi sahasında ağırlayacak.

Fenerbahçe şükrü saraçoğlu stadyumunda yapacağı Young Boys maçı hazırlıklarını son hız ile sürdürüyor .

Fenerbahçe young boys rövanş mücadelesi D Smart'da

Fenerbahçe Young Boys maçı ne zaman oynanacak ?

4 Ağustos 2010 Çarşamba günü

Fenerbahçe Young boys rövanş maçı hangi stadyumda ?

İstanbul Şükrü Saraç oğlu

Fenerbahçe Young Boys maçı hangi kanalda ?

D- smart'ın Futbol Smart kanalından calı ve naklen izleyebilirsiniz...
Güncel Haberler
Fenerbahçe Şampiyonlar ligi ön eleme maçında isviçre'nin young boys takımı ile 2-2 berabere kalmıştı.

Şimdi sıra ikinici maçta ; bu maç 4 ağustos çarşamba günü Şükrü Saraçoğşu stadyumunda oynanacak.İsviçre'de alınan 2-2 lik sok avantajlı gözüksede her açıdan riskli bir durum diye düşünüyorum.

Fenerbahçe Young boys maçı saat 21:15'de oynanacak maçı hangi kanal verecek henüz bilmiyorum bir önceki maçı Ntv vermişti. Güncel Haberler
Kısaca YAŞ olarak bilinen Yüksek Askeri Şura bugün yani 1 ağustos pazar itibari ile toplanmış bunuluyor.

Sanırım şu saatlerde YAŞ toplantısında hareretli tartışmalar yaşanıyordur.Çok önemli bir konu; bir ülkenin askeri düzeni yani bir ülkenin benliği bağımsızlığı ile ilgili konular mevzu bahis diye düşünüyorum çünkü ordumuz olmaz ise ayakta duramayız.

Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek askeri şura toplantısı için Genelkurmay Başkanlığı Karargahına geldi ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ tarafından karşılandı. Yüksek Askeri Şura Salonu'nda saat 09.45'te başladı.

Hiç şüphesiz dört gün sürecek olan Yüksek askeri şura toplantısın da çok önemli sonuçlar çıkacaktır ; bizlerde bu sonuçları bekliyoruz.

Bakalım YAŞ sonucu nasıl olacak ?

Yüksek Askeri Şura'da şu konular işlenecek ;

YAŞ SONUCUNDA ASKERİKOMUTA KADEMESİ YENİDEN ŞEKİLLENECEK

Yüksek askeri Şura'da kadrosuzluk nedeniyle emekliye ayrılacak ve görev süreleri bir yıl uzatılacaklar da belirlenecek.

Aynı zamanda Balyoz ve Ergenekon davalarında adı geçen komutanların da durumları toplantıda ele alınacak.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık'ın görev süreleri 30 Ağustos 2010 tarihi itibarıyla sona ermesi nedeni ile Orgeneral İlker Başbuğ'un emekliye ayrılmasıyla, bu göreve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner'in atanması bekleniyor. Orgeneral Koşaner, atanması halinde bu görevi 3 yıl yapacak.

Orgeneral Koşaner'den boşalan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ve Orgeneral Işık'tan boşalan Jandarma Genel Komutanlığı'na da atamalar yapılacak.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay ise görev sürelerinin bitmesine bir yıl var.

Şura'da 134 general ve amiralin terfi ve emekliliklerinin görüşülmesi, 35 civarında general ve amiralin bir üst rütbeye terfi etmesi, 45 albayın da general ve amiral rütbesine yükselmesi bekleniyor.

Şura kararları, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayının ardından Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreterliği tarafından kamuoyuna açıklanacak.



Güncel Haberler
Artık bıktık ya gerçekten bıktık nedir bu güzel memleketimin terörden çektiği anlayamıyorum. Sabah gazeteleri açıyoruz bir patlama haberi,bir çatışma haberi; şehitlerimiz oluyor, yaralananlar birde bunun manevi üzüntüsü tüm toplumumuz da Allah yardımcımız olsun.

En son haber Batman'dan geldi evet ve yine mayın patlaması ; Batman'da mayın patlaması sonucunda, aralarında eski Batman Baro Başkanı Sedat Özevin'in de bulunduğu 4 kişi hayatını kaybetti, Allah rahmet eğlesin ....

Mayın patlaması sonucu aynı zamanda ;
Sedat Özevin ile birlikte eski DYP Batman Milletvekillerinden biri olan Faris Özdemir'in akrabası olduğu olarak belirtilen ve daha önce kapatılan bir parti olan Hep partisinin eski Batman İl Başkanı Salih Özdemir, Sıtkı Özdemir ve eski İHD Batman Şube Başkanı Sadi Özdemir hayatını kaybetti.

İşte hayatını kaybeden isimler ne olacak güzel memleketimizin hali, şu terör sorununa bir çözüm bulun artık.
Güncel Haberler
MTV yani motorlu taşıtlar vergisi motorlu her aaraç sahibinin ödemek ile yükümlü olduğu vergi borcudur.

Araç sahipleri yarın yani 1 ağustos pazartesi günü Mtv vergisi borçlarını yatırmak zorundalar yarın motorlu taşıtlar vergisi için son gün .

Peki Motorlu taşıtlar vergisi nerelerden yatıralabilir ?
MTV nereden yatırılır ?
MTV ödeme şubeler ?

2 ağustos pazartesi mesai saati bitimine kadar ikinci taksidini

  • Vergi daireleri
  • Vergitahsiline yetkili banka şubeleri
  • Gelir İdaresi Başkanlığının internetsayfasından ödeyebilecek.
Güncel Haberler
Taşıtlar vergisi MTV’de yarın yani 2 ağustos pazartesi son gün



Araç sahiplerinin ödemiş olduğu Motorlu Taşıtlar Vergisinin ikinci taksidi ödeme vakti geldi çattı ; taksidin ödeme dönemi yarın akşam sona eriyor.

Mtv'de son gün geçmesin !

Motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksidini Ocak ayının içerisinde yatıran motorlu taşıt
sahipleri, ikinci taksidi ise 1-31 Temmuz tarihleri arasında ödemek zorunda bulunuyorlardı.

Ancak biliyorsunuz ki her zaman hafta sonuna gelen ödeme günleri bir sonraki iş gününe atılır bundan dolayı ; MTV ödemesi son günü olarak 31 Temmuz değil 2 ağustos pazartesi mesai saati bitimine kadar ikinci taksidini vergi daireleri, vergitahsiline yetkili banka şubeleri ve Gelir İdaresi Başkanlığının internetsayfasından ödeyebilecek. Güncel Haberler
Nevin yanıt 100 metre engelli avrupa şampiyonu

İşte çok güzel bir haber ; bir türk kızı avrupa semaların da ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıyor ışıl ışıl parlıyor.

Bir türk kızı Avrupa'da kendi branşında şampiyon oluyor ve ben çok seviniyorum bu haberleri çok büyün onur duyuyoruz çok teşekkürler nevin yanıt.

Nevin yanıt aynı zamanda bir rekor kırdı şöyle anlatim ; önce Türkiye'de iki kez üst üste rekor kırdı sonrada gitti avrupa'da 100 metre engelli'de avrupa şampiyonu oldu.

Helel olsun sana nevin...

12.63'de işi bitirdi.

Milli atlet Nevin kanat ; 12.63 lük derecesi ile Türkiye rekoru kıran Yanıt’ın hemen ardından 12.65’lik derecesiyle İrlandalı atlet Derval O’Rourke ikinci oldu, Alman Carolin Nytra da 12.68’lik zamanıyla üçüncü sırada yer aldı.

İlk defa bir Avrupa Şampiyonası’nda piste çıkan Nevin Yanıt, çok büyük sevinç yaşadı ve bizlere de yaşattı , teşekkürler Nevin. Güncel Haberler
Abi oaln oldu ya , müthiş ispanyol forvetimiz Guize Fenerbahçe'de kalıyormuş . İşimiz zor vallahi adam bir sezon boyunca 6-7 gol atabildi ne yapacağız bu adam ila Allah yardımcımız olsun.

Gerçi Aykut hoca Guiza'yı kadroya almıyor ki, ne olacak bu işin sonu bakalım. Bu açıklamayıda bugün Guiza'nın menejeri Pina yapmış.

Yani Pina şöyle demiş ;
" Güiza İstanbul’dan ve kulübünden memnun. Bu saatten sonra başka bir kulübe transfer olacağını da sanmıyorum "

İşimiz gerçekten zor bu guiza ile yani Guiza kalıyormu guiza kalacakmı gidecek mi derken Guiza Fenerbahçe'de kalıyor ; nasıl bir futbolcu nasıl bir futbol oynuyor ben anlamadım ? Güncel Haberler
Milliyet gazetesinde 3 temmuz pazar günü yer alan haberden sadece bir bölüm ; haberin decamı milliyet.com.tr'de.

Neymiş efendim bakalım ; Sanırım Dubai
'de Hamas lideri Mahmud el Mabhu suikastinin ardından dikkatleri üzerine çeken dünyanın en gaddar ve acımasız istihbarat örgütü olaran bilinen ajanları yani Mossad ajanları, İngiliz'lerin ünlü gazetesi Daily Mail gazetesi muhabirine bir röportaj vermişler, “Mossad’ın kendi tarihi boyunca Londra’yı gayriresmi büyük operasyonlar için kullandığı dile gelmiş sanırım , Mossad ajanlarının daima İsrailli diplomatlar ve Mossad’ın ‘Gölge Dışişleri Bakanlığı’ olduğunu ve teşkilatın ajanlarına “nasıl öldürüleceğini” öğrettiğini anlattı. Değişik bir konu gerçeketn bu ajanlık filan. Güncel Haberler
rss:xml | mantalite | amaç | arşiv | google Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

İletişim : my10cere@gmail.com

moda elbise modelleri
 
,