Daha önceki yazılarımda'da sölediğim üzere 2 yıldır blog yazıyorum her bloğun bir yazı dili vardır benim bloglarımın yazı dili Türkçe ; Türkçe bir blog yazıyorsanız ve Google Adsense üzerinden reklam geliri elde etmek istiyorsanız işiniz oldukça zor yani birazda beklenti ile ilgili ve tabi ki verilen emek ile .



Türkçe bir blogdan elde edilen Adsense gelirinin İngilizce yazı dili iel yazışmış bir blog ile karşılaştırması nerede ise imkansız gibi.


İngilizce bir blog yazıyorsanız her zaman şanslısınız çünkü Google Adwords ' e reklam veren şirketler , firmalar yada şahıslar diyelim her zaman bizim ülkemizdeki firmalara göre bu işe daha fazla yatırıyorlar bir açıdanda yatırmak sorundalar çünkü rekabet var böylece İngilizce bir blog'da çıkan metin veya resim farketmiyor Google Adsense reklamları her zaman daha fazla gelir elde ettiriyor size.


İngilizce blog içerisinde çıkan bir reklamdan 0,10 cent 1 dolar yada bu şekilde yüksek rakamları tık başına elde edebiliyorsunuz tabi bu Türkçe ile yazılan bloglar için hayal gibi ; bundan dolayı bu başlığı açtım yani "İngilizce Blog" .


Blogcuların gelir kaynakları ?
Blogcunun reklam gelirleri ?
Blogger'lar ve gelir kaynakları ?
Google Adsense ve Blogger ?
Türkçe vs İngilizce Blog ?
İngilizce yazı dili ile yazılmış bloglarda Adsense gelir farkları ?



Bence İngilizce'niz iyi ise hemen bir İngilizce blog açıp bu işe sarılmalısınız sabırlı olrusanız ve doğru adımları atarsanız Blog'unuzdan çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Güncel Haberler

Comments (0)

rss:xml | mantalite | amaç | arşiv | google Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

İletişim : my10cere@gmail.com

moda elbise modelleri
 
,