İspanyolların 3 markası zara mango ve bershka'nın 2009 senesinde vitrinlere ne gibi modelleri taşıycağına bakıyoruz .

Bershka benim vazgeçemedğim markalardan bir tanesi ; istanbul'da cevahir alışveriş merkezi ve istinye park alışveriş merkezinde bershka mağazalarını bulmanız mümkün özellik ile indirim günlerini kaçırmayın derim size.

Zara zaten kendini tam anlamı Türkiye'de ispatlamış durumda belirli bir kitlesi var fiyatları mango be bershka'ya nazaran yüksek ama verdiğimiz paranın karşılığınıda almıyoruz değil . Kalite, şıklık , hizmet zara mağazalarının yapı taşlarıdır diyebiliriz.

Mango bayanların vazgeçemediği bershka gelmeden öcne tarzı ile ülkrmizde tek olan bir marka idi hala öle ama Bershka birazda olsa mango'nun pazarına ortak oldu diyebiliriz.Mango tabiki daha eski ve köklü bence bershka ya göre ve dünyada daha çok tercih edilen bir marka.

2009 Yazında beklediğim ürünlerden biride t-shirt modelleri 2008 yazında baskılı modeller çok moda idi bakalım bu sene neyler trend olacak sevilecek tercih edilecek . ..

Zara 2009



MANGO 2009


BERSHKA 2009


Güncel Haberler

Comments (0)

rss:xml | mantalite | amaç | arşiv | google Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

İletişim : my10cere@gmail.com

moda elbise modelleri
 
,