Bizim GSM şirketleri kampanya konusunda sınır tanımıyor "Kapitalist" sistemin en sevdiğim yönü rekabet sanırım gözünü sevdiğimin *reko'su sen nelere kadirsin he ?


Eski Telsim imiz şimdi yabancı sermayeye kurban giderek vodafone adını alan GSM şirketimiz ülke çapında bir yeni kampanya başlatmış ve bakalım şartları şekilleri şemalleri neymiş bu kampanyanın .


Diyor ki ; ilk olarak bi bakkala, markete, bankaya giderek veya cepden netten şurdan burdan 100 kontör alarak telefonunuza yükleyiniz
Tarifeye geçiş yapmayı unutmayın .


Daha sonra bu aldığınız 100 kontör ile başlayın 10 dk ya kadar konuşmaya ( bu 10 dk'yı mecbur harcıycaksınız istediğiniz şebekeyi arayabilirsiniz )


ve Şimdi kampanya başlıyor 10 dk'yı doldurdnuz yani 10 dk'lık konuştunuz ve kontörlerinizi o miktarda harcadınız şimdi sınırsız limitsiz durmadan konuşma vakti gelmiş demektir artık günün geri kalan kısmında tüm Vodafone'lular ile bedava konuşun.


*Reko = Rekabet kelimesinin ben tarafından kısaltılmış halciği

Güncel Haberler

Comments (0)

rss:xml | mantalite | amaç | arşiv | google Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

İletişim : my10cere@gmail.com

moda elbise modelleri
 
,