Gün gelir blogspot'daki bloğumuzu taşımamız gerekebilir bunun çeşitli nedenleri olaiblir ben ban yüzünden yani sandbox'a düştüğüm için bunu denemiştim bunun için öncelik ile blogger panelinde bulunun ayalarlar sekmesine tıklıyoruz.


Daha sonra karşımıza ; 3 seçenek çıkacak ve biz burdan bloğunuzu dışa aktarın yazan seçeneği tıkladıkdan sonra karşımıza gelen yeni sayfada download blog olan yeri tıklıyoruz daha sonra sabit diske kayıt etme seçeneği gelecek karşınıza bu kullandığınız web tarayacasına ve eklentilerinize göre değişebilir ama burda temel olan şey bloğun .xml formatında yedeğinin alınmasıdır .


Son olarak bu bloğu bilgisayarımıza şablon dosyası şeklinde indiriyor (kayıt ediyor ) ve bloğumuzu dışa aktarma işlemini tamamlıyoruz .


Eğer olurda bu yazıları başka bir yerde kullanmak veya yayınlamak ister isek aynı menüde yer alan içe aktar seçeneğini kullanıyoruz ve bu sefer kaşımıza gözat seçeneği çıkıyor . Burda gözat butonuna tıklayarak bilgisayarımıza indirdiğimiz .xml dosyasını seçip tamam diyoruz böylece yedeklediğimiz yani dışa aktardığımız blogdaki tüm yazılar yeni bloğumuza geçmiş oluyor .

Güncel Haberler

Comments (0)

rss:xml | mantalite | amaç | arşiv | google Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

İletişim : my10cere@gmail.com

moda elbise modelleri
 
,