Blog yazan kişilerin kullandığı servislerden biri olan blogger'ın gönderme başlığı altında bulunan ; "yazı panelinin" etiket kısmında bu cümleyi aynen görmeniz mümkündür ayrıca imzalı fotoğrafları içinde bana mail atabilirsiniz . Büyütmek için tıklayın

Ne işe yarar ki mesela ?

Blogger ' da bir yazı hazırlar iken yazdığınız yazı ile ilişkilendirdiğiniz başlıkları , o yazının çağrıştırdıklarını veya o yazıyı çağrıştıranları kelime bazında nitelendirirsiniz buna "etiket " diyoruz web dilinde blogger yazı panalindede "Bu kayda yönelik etiketler" şeklinde betimlenmiştir bu bölüm .


Seo başlığı altında incelendiğinde etiket kelimesinin önemli bir yeri vardır ; çeşitli varyasyonlara tabi olmakla beraber denenip sonuçları alınmış deneysel çalışmalarda mevcuttur.Dikkat edilmesi gereken şey ; yazıya ekleyeceğiniz etiketlerin konu ve başlık ile ilgili olması,abartıya kaçılmaması ( sayıca ) şimdilik aklıma gelenler bunlar .

İyi eğlenceler ve iyi blog'lamalar dilerim.

Güncel Haberler

Comments (0)

rss:xml | mantalite | amaç | arşiv | google Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

İletişim : my10cere@gmail.com

moda elbise modelleri
 
,