Adınında üzerinde olduğu üzere , süper ayakkabılardır adidas süperstar'lar ; sadık , neşeli , karizmatik , trend , sevecen her türlü ortama ayak uyduran anında sizde cool bir hava yaratacak kadar güce sahiptirler tüm bunlardan ve benim süperstar'lara olan semtapimden dolayı torpilsiz direk :) 10 puan ile sizlere tavsiye ettiğim ürünler arasına yazıyorum.


Süperstar'ların nereden geldiğini,nasıl doğduğunu,doğumunda yer alan doktorları vsvs ve diğer bir çok ayrıntıyı moda bloglarında yayınlamıştım tekrardan burada ufak kesitler ile üzerinden geçeyim .

Adidas süperstar modelleri hem bayanlar hemde erkekler tarafından tercih edilirler , diğer adidas ayakkabılarına göre biraz daha kalın bir tabana ve daha geniş bir kalıba sahiptirler diyebiliriz .

Adidas tarafından her sene düzenlenen özel partiler ile süperstar efsaneler arasında yer alan adını daha bir ölümsüzleştirir , 35.yıl 36. yıl derken ölyle devam ediyor . . .


Süperstar tarihinden bahis ediyordum unuttum ilk olarak adidas 'ın kurucusu olan Adolph veya takma adıyla Adi Dassler tarafından
1970 yılında ; basketbol oynayanlar için tasarlandı (üretildi ) . Süperstar ayakkabılar özel yapısı ile sporcuların bileklerini koruyucu bir özelliğe sahipti ve kauçuk yapısı ile basketcilerin ayak parmaklarınıda darbeleri karşı koruyordu o dönem kısa sürede basketbolcular arasında efsaneleşme yolunda büyük adımlar atmıştı bile işte o zamanlardan bu zamanlara yani yaklaşık 39.senesi " geçmiş gelmiş " bir ayakkabıdır süperstar modelleri .


Sizlere adidas süperstar modellerinden bazı örnekler vereyim bunlar yeni sezon ürünleridir .





model / 2009 / : adidas 2 Ps süperstar
model / 2009 / : adidas 2 tlux süperstar

model / 2009 / : adidas süperstar 2



Güncel Haberler

Comments (5)

On 18 Mart 2009 21:32 , Adsız dedi ki...

aynısı bende var alalı daha 1 ay olmadı ayakkabı battı tavsie kesinlikle turunculu olanı almayınn ! dısı süet gibi bir sey :S silsen bile tozu gitmiyor:S.. ama tam bir süper star aşığıyım.. her sezondan mutlaka bir ayakkabım vardır.. :) Birde size benim formülümü anlatayım.. ayakkabının ucu yani deniz kabuğunu andıran kısmı sürekli toz tutuyordur herkesin mutlaka.. bir süre sonra geçmiyor ora oyle kalıyordur ve ayakkabının ilk aldıqınız gunkı gıbı durmasını ısdıyorsanız bulasık süngerinin sarı kısmına pril yani bulaşık deterjanını skın ve ayakkabının ucunu kenarlarını sılın onunla.. sonra hiç bir islem yapmadan ayakkabılığa koyun sonucu gorun .. :) ama kesinlikle su sürmeyin.. eğer camur var ise onu gecirecek kadar sürebilirsiniz.. :) başta silerken köpürüyor ama korkmayın o akar gider :)

 
On 29 Mart 2009 15:06 , Adsız dedi ki...

hepsi birbirinden berbat öğğğğğğğğğğğğğ

 
On 1 Nisan 2009 23:00 , sena ada dedi ki...

hepsi çok orjınal ve kaliteli :D eşortman konusunda aynı şeyleri söyleyemiyeceğim ama :)

 
On 19 Ekim 2009 01:06 , Adsız dedi ki...

süperstar aşkına...süperstar'ı giyen bilir...

 
On 14 Şubat 2010 15:23 , Adsız dedi ki...

lacivert olan feci hoş bi şey ou almam lazım

 
rss:xml | mantalite | amaç | arşiv | google Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

İletişim : my10cere@gmail.com

moda elbise modelleri
 
,