Tatlısı tuzlusu en güzel kahvesi ile sevilesi amerikan icadı starbucks'ın vazgeçilmez mekanlarımızdan biri olması ve şu andada ona en yakın nero cafe de bulunmamız üzerine bir kaç kelime eder isek yanımda duran Gosu'ya soruyorum ;



hacivat - neden starbucks ı seviyorsunda şu anda nero'dasın .

karagöz - ortam güzel müzik güzel her şey güzel tam blog yazmalık bir ortama sahip aynı zamanda kafa dinlemek içinbire bir ve * güzel kahvelerinden uzak ( mim )
hacivat - bende aynı fikirlere ek olarak bedava internetten bahis etmek istiyorum ; gosu şu anda ısınan lap top una küçük dokunuşlar ile sarkmakda :).

Nero cular duymasın ama biz nero nun içeceklerini ve yiyeceklerini malasef ki beğenmiyoruz e tabi yer yer hoşumuza giden şeylerde olmuyor değil ama genel olarak izlenimimiz - oturup sohbet etmeye bire bir bir yer olduğundan ibaret .

Şimdi canımız latte çekti ise ve lattesi kötü olan bir yerde isek ; recep ivedik 2 vizyon tarihi ne zamandır ?



bebek semalarından saygılar ve sevgiler dolu duygularımızla alayınızı kucaklayacak kadar tanımıyoruz . ( kusura bakmayın )




Güncel Haberler

Comments (2)

On 3 Şubat 2009 15:33 , hakan dedi ki...

vallahi ben starbucks ' ın kahvelerinden vazgeçemem

 
On 3 Şubat 2009 15:33 , Adsız dedi ki...

istanbul' daki en güzel starbucks cafe'de bence bebek de bulunan ; bence görülmeye kahve içilmeye oturup boğaz manzarasını izlemeye değer bir yer !

 
rss:xml | mantalite | amaç | arşiv | google Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

İletişim : my10cere@gmail.com

moda elbise modelleri
 
,