Adında anlaışıldığı gibi call of duty serisinin bu son oyununda bir dünya savaşının içindeyiz Amerika ( united states ) Japonya ile bir savaş içinde o topraklarda verilen görevleri silah arkdaşlarınız ile yerine getirmeye çalışıyorsunuz . Oyunu oynarken dikkat edin her an bir samuray çıkıp boğazınızı uçurabiliyor.

Bu fotoda kendi silahımı arkaşıma çevirerek onun yüzünü çekmek istedim.
Resmi büyütmek için tıklayınız




Cod 4 oyun severler tarafından oldukca beğenilmişti bende ilk oynadığımda çok etkilenmiştim ; oynanabilirlik , grafikler , hikaye derken her şey mükemmeldi tek bir şey var oda müslümanlara karşı amansız bir savaş içinde olmaları e tabi bende müslüman bir insan olarak bu olaya antipatik bir şekilde bakıyorum buda normaldir hani camileri yok ediyolar oyunuda bir şey olmuyor kliseleri yok edince oyun yeniden başlıyor ; oh ne ala neyse zaten işin bu tarafı çok derin bir konu onu konuşcak kadar bilgimizde yok zaten .
Bu fotoda Japon'ların siperlerine saldırıyoruz büyük bir çıkartma gerçeleştirdik .
Resmi büyütmek için tıklayınız .



Cod 5 oyununa gelirsem dediğim gibi dünya savaşını içindeyiz sene 1942 2.dünya savaşı ; cod 4 deki gibi üstün silahlarımız yok cod 5 bu yönden size biraz madel of honor ' ı hatırlatabilir . Bu eski silahlarla harikalar yaratıyorsunuz ; vuruyor kaçıyor çeşitli aktiveteleri yerine getirip oyunda bu şekilde sona doğru ilerliyorsunuz .

Grafikleri açısından olaya bakarsak gayet iyi diyebiliriz ; benim bilgisayarda 8500 GT Gforce ekran kartı var ( 512 ) , ben gayet donmadan filan oynadım oyunu umarım sizin bilgisayarınızda en iyi şekilde çalışır .

Call of Duty World of War oynamak için minimum sistem özelliklerinizin şöyle olması gerekiyor .


  • İşlemci : AMD 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.0GHz +
  • Ram : 512MB (XP) or 1GB (Vista)
  • Hardisk Boş Alan : 8GB
  • Grafik Kartı : Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT veya daha yüksek bir model (Shader 3.0 or better) sahip olması gereken hafıza 256MB.
Güncel Haberler

Comments (0)

rss:xml | mantalite | amaç | arşiv | google Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

İletişim : my10cere@gmail.com

moda elbise modelleri
 
,