En sevdiğim markalardan bir tanesi olmasına rağmen fazla bir ürününe sahip olmadığım Adidas olduğu yerin hakkını tam anlamı ile veren dünyanın en ünlü spor markalarıdan biridir bence.



En güzel modeller ve 2009 Koleksiyonu

www.modavetrend.com Sayfalarında



Adidas bayan koleksiyonundan beğendiğim ayakkbılardan biri bu kırmızı model bence çok şık .


Adidas'ın spor ayakkabılarıda ülkemizde oldukca hit'dir ve her sezon yeni modeller takibe alınır beklenir sonrada bir adidas trend'i başlar mesela son 2 yıldır yaşanan adidas eşofman trendy gibi.


Adidas ayakkabı
fiyatları ; 120 tl ile 190 tl arasında değişebilmektedir ; yani model tercihinize bağlı bir şey bu birde mağazalar araası ufak tefek fiyat farkları olması mümkündür.

Rahatlığı kalitesi ve tarzı ile fark yaratcağım bir ayakkabım olsun diyorsanız ; bir adidas mağazasına uğramalı ve cool bir hayatın başlangı. ateşini yakmalısınız . Birde yandan 3 çizgili eşofmanınızı almayını unutmayın o eşofmanların fiyatıda
70 tl ile 90 ytl
arası değişir , artık sizde 3 çizginin büyülü dünyasındasınız.

Şimdi bakalım 2009 senesine girmiş iken adidas yeni sezonda sevenlerine ne gibi ürünler sunacak yine vitrinleri hangi güzel ürünler süsleyecek.Adidas üniversal , gazelle , tlux , süperstar , original koleksiyonlarının bayan ve erkek kategorisinden seçtiğim 2009 modelleri karşınızda.






Güncel Haberler

Comments (1)

On 30 Ocak 2009 23:10 , hakan dedi ki...

çok başarılı çalışmalar yine bizleri bekliyor adidas mağazalarında süper...

 
rss:xml | mantalite | amaç | arşiv | google Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.

İletişim : my10cere@gmail.com

moda elbise modelleri
 
,